Betaalmethoden

Inpakservice

Cadeautjes krijgen en geven is een feest. Helemaal als het cadeautje leuk ingepakt is. Dit vinden wij ook en daarom biedt Sterrenbende een gratis inpakservice aan.

 

Wil je gebruik maken van onze inpakservice? Bij onze producten kun je in het productscherm aangeven dat je het ingepakt wilt hebben. Geef tijdens het bestelproces in je winkelwagen in het opmerkingsveld aan of het cadeau voor een jongen of meisje bestemd is. Het is ook mogelijk om je cadeau direct naar de ontvanger te versturen, selecteer dan ‘ander afleveradres’ in het bestelproces. Nog vragen of andere verzoekjes? Bel of mail, wij denken graag mee.

 

 

T-shirt informatie

Het t-shirt met lange mouwen is slank gesneden en heeft een recht model. Het T-shirt is gemaakt van 95% katoen met 5% elastan, hierdoor blijft het T-shirt ook na vele wasbeurten mooi van kleur en vorm.

Kwaliteitskatoen

En daarnaast voel je het ook met je ogen dicht! Dikke zachte kwaliteitskatoenen zijn kenmerkend voor de Sterrenbende t-shirts. Ze blijven mooi en worden al snel de lieveling t-shirts!

 

Envelop halsopening & ronde hals

De maten 50/56 t/m 74/80 hebben een envelop halsopening zodat de T-shirts makkelijk over het babyhoofdje aangedaan kunnen worden. Maten 86/92 t/m 110/116 hebben een ronde hals, het model van de foto.

 

Applicatie

De applicatie is van mooi materiaal gemaakt en zal niet scheuren of vaal worden. Het is verstandig om het artikel binnenste buiten te wassen en niet in de droger te doen. Strijken mag maar dan wel binnenste buiten of over de strijkapplicatie een bakpapiertje doen om te voorkomen dat de applicatie smelt.

 

Meer kleuren

Binnenkort hebben we dit t-shirt ook in andere kleuren met dezelfde afbeeldingen maar ook met andere hippe, stoere en schattige afbeeldingen.