Betaalmethoden

Betaalmethoden

Bij Sterrenbende.nl kun je op drie manieren betalen.

iDEAL

Vooraf betalen per bankoverschrijving

Betalen bij ophalen (contant)

Veilig betalen

Wij vinden het belangrijk dat je veilig winkelt en hebben daarom gekozen voor betrouwbare betaalmethoden. De betalingsgegevens die je doorgeeft zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Sterrenbende.nl worden gelezen of worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betaalproces verloopt.

iDEAL

Met deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling online afhandelen met je eigen bank. Je rekent af via jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking je betaling direct bij ons binnen (met uitzondering van het weekend) en kunnen wij je order meteen in behandeling nemen. Binnen 2-5 werkdagen heb je het bestelde artikel in huis. Voor België lukt het helaas niet binnen deze termijn.

Vooraf betalen per bankoverschrijving

Soms ben je niet direct in de gelegenheid om de betaling te verrichten, maar wil je wel graag de bestelling plaatsen. Een bankoverschrijving kan dan een prettige mogelijkheid zijn. Het is fijn als het bedrag binnen vijf dagen wordt overgeboekt. Wij verwerken de bestelling op het moment dat het bedrag op onze rekening is bijschreven. Het kan daardoor langer duren voordat je bestelling bij je bezorgd is. Heb je voor bankoverschrijving gekozen, dan ontvang je van ons in de orderbevestiging alle gegevens die je nodig hebt voor een correcte overboeking.

Rekeningnummer: NL36 INGB 0006 645036

Contant betalen bij ophalen

Indien je bij leveringsoptie hebt gekozen voor ophalen, krijg je ook de keuze om te betalen bij ophalen. Wij beschikken helaas niet over een pinapparaat, houd hier rekening mee. Daarnaast willen wij je vragen zo gepast mogelijk te betalen.

Actie- of kortingsbon

Kortingscodes worden vaak verstrekt aan onze nieuwsbrief abonnees. Schrijf je dus in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Per bestelling kan maximaal één kortingscode gebruikt worden. Heb je meerdere kortingscodes dan kun je deze gebruiken bij een volgende aankoop in de webshop. Let hierbij goed op de einddatum van de kortingscode en dat de code maximaal een keer per klant gebruikt mag worden.

Orderbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website invult!

Als je na een uur nog geen orderbevestiging hebt gekregen neem dan contact op met ons. Het kan zijn dat je order niet goed is doorgekomen door een storing in het  betalingsverkeer.

De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat het bestellen succesvol is verlopen en dat wij je order hebben ontvangen.

BTW

Alle prijzen op de website zijn inclusief  21 % BTW en boeken 6% BTW.